Tuotteet

IKME-ovi

Valmistamme ja toimitamme laadukaita ikkuna- ja ovielementtejä sekä liike- ja teollisuusrakennuksin ja julkisiin tiloihin että yksityisille asiakkaille. Perinteisten alumiini-ikkuna- ja alumiiniovielementtien lisäksi tuotannossamme on ns. pelti-eriste-pelti -seiniin tarkoitettu IKME-järjestelmä.

IKME valmistaa itse kaikki alumiinituotteet CE-hyväksytyistä profiilijärjestelmistä. Alumiini materiaalina on kevyttä, kestävää ja helppohoitoista. Alumiiniprofiilien pintakäsittelynä voi olla värianodisointi tai RAL:n värisävyinen jauhemaalaus. 

Panostamme tuotteissamme myös laadukkaisiin ja kehittyneisiin lasiosiin:

  • Käyttämiemme lasien U-arvot ovat jo alle 0,5.
  • Lasin U-arvojen parantuessa lasien huurtumista voidaan estää huurtumattomilla laseilla.
  • Yhä useammin käytetään kaidekuormalaseja.
  • Itsepuhdistuvan lasin käyttö yleistyy.
  • Auringonsuojalaseja käytetään yhä enemmän, jolloin rakennusten jäähdytyksen tarve vähenee.

IKME-oviTuotteemme soveltuvat hyvin julkisiin rakennuksiin, teollisuusrakennuksiin ja taloyhtiöihin –  paikkoihin, joissa käyttö on runsasta ja joissa vaaditaan helppohoitoisuutta ja kestävyyttä. Toimitamme myös yhteistyökumppaniemme valmistamia teräsovia ja -ikkunoita.

IKME Oy toimittaa ikkunat ja ovet täysin valmiina työmaalle. Tällöin rakennus on sääsuojassa heti asennuksen jälkeen, eikä tarvita ylimääräisiä suojaustoimenpiteitä. IKME-tuotteita saa joko pelkästään tuotetoimituksena, jolloin tilaaja huolehtii asennuksesta tai täysin valmiiksi asennettuna, jolloin IKME huolehtii tarvittaessa purkutöistä ja tilaaja saa toimituksen ns. avaimet käteen -periaatteella.

Viereisestä valikosta pääset tutustumaan laadukkaisiin tuotteisiimme. – Meiltä löytyvät tuotteet ja palvelut ovista ja ikkunoista huolto- ja korjauspalveluihin.