IKME Oy

IKME Oy on vuonna 1981 perustettu alumiinirakenteita, -ovia, -ikkunoita ja -julkisivuja valmistava yritys. IKME:lle on täten kertynyt vuosikymmenten kokemus laadukkaiden alumiinirakenteiden toteuttamisessa. Vuonna 2002 IKME Oy käynnisti perinteisten alumiiniovi- ja -ikkunatuotteiden ohelle IKME-järjestelmän ikkuna- ja ovielementtien tuotekehityksen sekä tuotannon. Tuotekehityksessä Ikmen peruslahtökohtina ovat kokonaisedullisuus, toiminnan laatu ja asennustyön helppous.

etu_edit1IKME on suomalainen yritys, ja IKME-tuotteet on tehty Suomen vaativiin olosuhteisiin. IKMEn tuotanto perustuu moderniin teknologiaan ja ammattitaitoiseen henkilökuntaan. Laadukkaat IKME-tuotteet valmistetaan kuivissa ja lämpimissä tuotantotiloissa. Hyvät materiaalit ja koneet varmistavat tuotteiden mittatarkkuuden. IKME-tuotteiden lasitukset ja pakkaamiset tehdään myös sisätiloissa, jolloin tuotteiden laatu pysyy hyvänä.

Ikmen pitkä kokemus alalta, nykyaikainen tietotaito ja suunnittelu sekä ajanmukaiset koneet tekevät IKMEstä luotettavan kumppanin.